Met nog steeds doelman Vermeerbergen en Toon Van Mechelen onbeschikbaar, zag SKS nu ook Steven Van Genechten afhaken wegens ziekte. In zijn plaats fungeerde Jasper Lambrechts als gelegenheidsspits.SKS kende een succesvolle start, want reeds na 2 minuten stuurt Eder op links Aziz Hitou in de diepte en deze rond de actie af, 0-1. De thuisploeg is niet onder de indruk en neemt het heft in handen. In de 12' krijgt de SKS verdediging de bal niet weg uit de achterste gelederen en op hoekschop van rechts wordt de bal binnengekopt, 1-1. De thuisploeg blijft domineren en SKS kan nog amper voor gevaar zorgen. De SKS verdediging heeft het druk en doelman Wuyts kan tweemaal een doelkans van de gevaarlijke spitsen verhinderen. Op de 40' trapt Zouggaghi nog een vrijschop op de kruising, en daarmee ronden we de eerste helft af. Na de rust zien we SKS onder een ander gedaante en de thuisploeg kan het overwicht van de eerste helft niet meer in stand houden. SKS gaat nu steviger voetballen en wint nu meer duels dan voordien. Met listige bewegingen maakt Hitou zich makkelijk vrij op links maar heel efficiënt is de uitwerking dan weer niet. Dezelfde Hitou krijgt in de 67' een tweede gele kaart wegens protest, en SKS moet met tien man verder. De numerieke minderheid deert SKS helemaal niet want zelfs nu ook blijven ze het spelbeeld bepalen. In de 80' wordt de op links doorgebroken Sukmuang, buiten de zestien door de doelman onderuit gehaald, maar voor de scheidsrechter is dit enkel geel waard. In vergelijking met de twee onschuldige gele kaarten van Hitou, voelt SKS zich hier zwaar benadeeld door de scheidsrechter. Maar in de 85' gaat Zouggaghi op rechts op wandel, kronkelt zich rond een drietal verdedigers om dan toch de bal nog uit een moeilijke hoek voor te zetten, na enig geharrewar kan Lambrechts richting doel koppen, maar Mannaerts, eveneens met het hoofd, verlengt de poging over de doellijn, 1-2. Allergrootste vreugde nu in het SKS kamp, dat deze voorsprong zeker heeft verdiend. Helaas, in de toegevoegde tijd, op de 93' wordt een vrijtrap aan RH toegekend en deze wordt feilloos omgezet, 2-2.Een pijnlijk moment voor SKS dat haar ontgoocheling moeilijk kon bedwingen.Volgende week ontvangen ze FC Zwaneven, met o.a Guy Peeters, ooit topschutter bij SKS in derde provinciale met 30 doelpunten.[b]De SKS-spelers[/b]: Wuyts Filip-Verhaegen Christoph-Mannaerts Yves-Vercammen Sven-Goos Bram-Raeyen Wout-Eder(86' Sels Gunter)-Zouggaghi Amar (87' Baeten Michael)- Hitou Aziz-Van Grieken Marc (70' Sukmuang Thanet)-Lambrechts Jasper.[i]Verslag Jef Peeters / SKS / ThalsFM.[/i]